Gelnagellak is de perfecte fresh looking manicure. Het is een sterke combinatie van UV lak en gewone nagellak die lief is voor je natuurlijke nagels. Na dat je nagels in vorm gevijld en verzorgd zijn, wordt de gellak dun aangebracht. Daarna wordt ze uitgehard onder een UV lamp. Super shiny en glossy  en dit voor twee weken lang. Plus, je kan direct terug je telefoon gebruiken zonder angst voor hoekjes die er af chippen, een smeer nagellak op je huid of afdrukken van je vingers. Vergeet me niet te taggen bij je volgende nail selfie!

Is je kleur uitgegroeid of heb je zin in een nieuw kleurtje? Hoe verleidelijk het ook is; aan je gelnagellak pulken is een erg slecht idee. Ook niet een beetje. Je nagels worden er namelijk poreus van en zo breken ze snel af.

Vermeld bij je volgende afspraak dat je je oude nagellak wilt laten verwijderen en Studio Paloma lost dit op voor jou zodat je nagels altijd in top conditie blijven.

Tip: gebruik elke dag een nagelriemolie om je huid en nagels gezond te houden.


good to know

Less is more. Studio Paloma lakt voornamelijk in één of meerdere kleuren. Vind je less a bore?  Ingewikkelde patronen, nail art of verlengingen doen we helaas niet op dit moment maar je kan altijd kiezen uit fijne glitter lak of een leuk detail. Reken op ongeveer 45-60 minuten per behandeling.

prijs

Basis manicure + gelnagellak in één of meerdere kleuren          €25,-


Basis manicure + gelnagellak + nail art                                            €35,-


Verwijderen gelnagellak + basis manicure + nieuwe lak             €35,-