Je huwelijksdag is een van de meest memorabele momenten in je leven. Laat Studio Paloma er ook het mooiste moment van maken.

Wil je er zeker van zijn dat Studio Paloma jouw make-up en hairstyling kan verzorgen? Vul gauw het contactformulier in en leg zo je huwelijksdatum vast.

 

Bij Arrangementen vind je alvast alle verdere informatie en prijzen terug.

Hieronder lees je alle praktische zaken en de good to know's!

praktisch

Ongeveer 1 tot 2 maanden voor je huwelijksdag plannen we een try-out sessie in. Tijdens deze 2 à 4 uur durende sessie bespreken we samen, met een koffietje of thee, wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruidsmake-up en kapsel. Rekening houdend met je jurk, accessoires, persoonlijkheid, dromen en wensen creëren we samen dé look voor jou.

 

Ook heb je, door het inplannen van een try-out, direct een beeld van de hoeveelheid tijd dat we nodig hebben om jouw huwelijkslook uit te werken op de grote dag en vallen er meteen al enkele vragen of zorgen weg. Plus, we leren elkaar eindelijk kennen! Yeah! ☺

 

Alle try-outs vinden plaats in de studio in 2018 Antwerpen. Deze is volledig uitgerust met alle materialen die ik nodig heb om vlot te kunnen werken.

 

Elke try-out wordt bij voorkeur geboekt in de voormiddag. Zo kan jij heel de dag met je make-up en kapsel rond lopen en kijken of je nog iets extra wilt toevoegen of net bepaalde dingen wat minder wilt. Ook kan je me zo laten weten of er misschien praktische aanpassingen moeten gebeuren: een extra speldje of wat meer poeder.

 

Na de try-out sessie legt Studio Paloma alles vast, met foto's en details van de gebruikte producten, om jouw look perfect te kunnen recreëren op je grote dag.

good to know

Omdat een beeld vaak meer zegt dan duizend woorden; neem foto's mee van kapsels en make-up die jij mooi vind of voeg me toe aan jouw Pinterest moodboard. Hier kan je alvast de mijne terug vinden. Ook op Instagram kan je me volgen om meer inspiratie op te doen.

 

Was je haren ongeveer 12 tot 24 uur op voorhand. Dit doe je best niet op de dag zelf aangezien het kapsel zo te hard kan schuiven. Vermijd liever het gebruik van stylingproducten of conditioners op de volledige lengte van het haar. Je mag je haar gerust uitbrushen met de haardroger. Zo is het minder fluffy.

 

Heb je een speciaal accessoire of sluier? Breng deze mee. Zo kunnen we alvast kijken hoe dit het beste in je haar past. Wanneer je kiest voor verse bloemen, kan je deze best zelf op voorhand halen bij jouw bloemist.

 

Tijdens de try-out kan je heel de tijd meekijken in de spiegel dus wanneer jij ziet dat jouw visie niet goed weerspiegeld wordt, kan je me het direct laten weten en kan ik het aanpassen naar jouw wensen.

 

Het voorschot van de try-out sessie is €100,-. Dit kan cash of via de Bancontact app. Dit bedrag wordt verrekend met het restbedrag op je grote dag.

 

Geen stiekeme kleine lettertjes bij Studio Paloma. Onderaan kan je mijn Cancellation Policy lezen zodat alles netjes verloopt.Cancellation Policy.


Bij Studio Paloma doen we ons uiterste best om iedere bruid zo goed mogelijk verder te helpen met een prachtig kapsel en mooie make-up. We snappen dat er getwijfeld kan worden! Studio Paloma is een one woman show; vrije plaatsen zijn snel volboekt en wispelturigheid van de ene partij kan nefaste gevolgen hebben voor de andere partij en potentieel andere bruiden. Wanneer je boekt bij Studio Paloma ga je akkoord met de cancellation policy (die je nu leest) en vooropgestelde bedragen. De reservatiekost, voorschot en bedrag van de try out zijn niet terug te vorderen in geld, andere soort service die Studio Paloma aanbiedt of kadobon. Wanneer je tot 1 maand op voorhand je boeking afzegt is een vergoeding van 75% van het tarief verschuldigd. Wanneer je tot 2 weken op voorhand je afspraak afzegt is een vergoeding van 100% van het tarief verschuldigd.

 

• Bij het boeken van een arrangement voor je bruidsmeisjes en suite, zijn er ook enkele guidelines. Studio Paloma werkt met een geweldige vaste assistente die getraind is door mij om je geweldige kwaliteit te bezorgen. Wanneer je 2 weken de boeking voor de bruidsmeisjes afzegt of de aantallen verminderen (minder dan 2), houdt dit dat de agenda van mijn assistente ook veranderd en hier geen of minder inkomsten tegenover staan. Bij het laattijdig afzeggen van deze boeking is een vergoeding van 50% van het totale bedrag van voorgenoemde boeking verschuldigd.

 

Worst case scenario: wanneer Studio Paloma voor eender welke reden jouw huwelijk niet meer kan verzorgen nadat de try out heeft plaatsgevonden zijn de volgende oplossingen beschikbaar; volledige terugbetaling van het totale bedrag van het gekozen arrangement (excl. km vergoeding) of Studio Paloma gaat intern of extern op zoek naar de geschikte vervanging.